Blog

TIZENNÉGY RUHA

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Gondoltam benézek a Hádába, mert márt miért is ne. Hangsúlyozom, BENÉZEK. Nem állt szándékomban komolyabban vásárolni, de az Istenit, árucsere volt. Mit lehet ilyenkor tenni? Kimenni és otthagyni 2 nagy szatyor cuki ruhát? No way!

 

No, hát fél fokkal nagyobb volumenűre sikeredett ez a shoping, mint az előző. Ott 5 új darabot sikerült levadásznom, most 14 különböző márkás ruhával tértem haza. Ez a legjobb az egészben, hogy márkás ruhákat ki lehet fogni potom összegekért. Vegyük is sorra, mi akadt horogra:

Szeretem a kékes-zöldes irizáló anyagokat, felületeket, színeket. Ez már egy korábbi outfit fotózásomban is kiderült. Nagyon megörültem, amikor megláttam ezt a felsőt, az egyszerű feketeséget pont ezen színek törik meg kristályok formájában. Éppen ezért nem is kell más ékszert felvenni az arc közelébe, hisz ez önmagában is látványos. Külön öröm, hogy volt már egy ilyen színű borítéktáskám. Ehhez találtam egy fehér elegáns, enyhén magasderekú rövidnadrágot, aminek az elülső oldalán lévő aszimmetrikus-geometriai szabása adja a pikantériáját. Óóó és még címkés volt, tehát nem használt. A fényes felületet a cipő tükrös felületén köszön vissza.

Felső: 1799 Ft /Topshop/
Nadrág:  1999 Ft
Üzlet: Corvin Háda

 

 

 

Imádom ezt a szettet! Régóta szerettem volna egy hosszanti csíkos elegáns nadrágot, amit egy fehér kis crop toppal fel tudok venni. És voilà, mindkettőre ráakadtam! Egy fehér vagy fekete blézerrel elegánsabbá tehető a viselet, kicsit tompítja a felső merészségét. Fekete magassarkúval kombináltam, de működik más színekkel is, ha kicsit bohémabb megjelenést szeretnénk. :)

Felső: 1799 Ft
Nadrág: 2999 Ft  /H&M/
Üzlet: Corvin Háda

 

 

Egy ehhez hasonló szoknyám már van, fekete színben, sliccelés nélkül, és imádom! Úgyhogy nem volt kérdés, hogy szürke színben is legyen. Nagyon jó az anyaga, laza, vékony, tipikus nyári viselet. Saruval, sportcipővel is hordható, itt egy csíkos crop toppal kombináltam. Ha nem tűnt volna még fel, eléggé szeretem a csíkos mintát..elegáns és sportos is, és az alakot is formálja optikailag. Mell környékén ajánlatosabb a vízszintes, mert látszólag növeli azokat, míg a lábaknál a hosszanti csíkozás mutat jobban, hisz hosszabbnak, vékonyabbnak tűnik tőle a virgács. 

Felső: 1499 Ft /Topshop/
Szoknya: 1499 Ft
Üzlet: Corvin Háda

 

 

 

A következő darab egy bordó vertikálisan bordázott hosszú, mindkét oldalt vágott felső. Kifejezetten bordó felsőm nem volt még, továbbá a fazonját is nagyon érdekesnek találtam. A legjobban talán az tetszik benne, hogy nem mutatja premier plánban a lábakat, hanem csak néha-néha villannak ki a kis forrónadrággal. 

Felső: 1499 Ft
Üzlet: Corvin Háda

 

 

Fekete-fehér nyári alapdarab, lenge, pánt nélküli, derékban húzott rövid overall. Tökéletes azon Hölgyek számára, akik hastájékon küzdenek egy minimális felesleggel, mert épp elfedi a problémát. Nagyon kényelmes, egyszerre lehet sportosan és elegánsan is viselni. 

Overall: 1499 Ft
Üzlet: Corvin Háda

 

 

 

Itt a fesztiválszezon, és ha minden jól megy, már meg is jelent az ehhez kapcsolódó OOTD inspirációs cikkem. :) Ez a felső tökéletes darab a Szigetre, vagy akárhova! Itt bőr rövidnadrággal és szegecses bakanccsal kombináltam. Szeretem az anyagok és stílusok ütköztetését, és valljuk be a fehér csipke és a szegecses bőr semmiképp nem mondható egy hétköznapi párosításnak, ennek ellenére nagyon jól működik. :) A nadrágot még egy régebbi kincskeresés alkalmával vettem, és H&M márkájú. Aki nem bírja a meleget, annak farmer shorttal ajánlom kombinálni, és egy fűzős saruval. Az utóbbi nagyon trendinek számít az idei nyári szezonban! 

Felső: 1799 Ft
Üzlet: Corvin Háda

Ezt a felsőt annyira szerettem mind azalatt az egy nap alatt, amíg a tulajdonosa lehettem. :( Mint kiderült, nem macskabiztos. Szelina Kyle (Ő a macskának csúfolt szörnyem) kiszakította a karmaival. Igyekeztem megvarrni több-kevesebb sikerrel. 

Felső: 1299 Ft 
Üzlet: Corvin Háda

 

 

A fentebb már említett fekete szoknya, amivel nagyon jól mutat a most vásárolt szürke, kötött, alul csipkés spagetti pántos toppom. Szeretem ha egy topnak egy kicsit különlegesebb az anyaga.

Felső: 1499 Ft
Üzlet: Corvin Háda

 

 

Íme egy elegánsabb, már-már business look, annyi különbséggel, hogy ott nem illik dekoltázst villantani és kötelező a melltartó viselete. Ettől függetlenül egy tökéletes nyári elegáns viselet. A képről a csíkos felső a mostani szerzemény.

Felső: 1499 Ft
Üzlet: Corvin Háda

 

 

Az utolsó darab, amit befotóztam, ez a farmermellény. Nem kifejezetten funkcionális szempontok alapján választottam, hisz egy ilyen rövidke valami nem igazán véd a hidegtől, de nagyon jó kiegészítője az aktuális outfitnek. Most amúgy is divatba jött újra a farmert-farmerrel. :) 

Mellény: 1999 Ft
Üzlet: Corvin Háda

 

 

Vásároltam még egy felsőt, de most ennyit fotóztam be. Tehát számoljunk. 14 ruhadarabot vásároltam kevesebb, mint 25.000 Ft-ért. Máshol ennyi pénzből 2 nadrág és 1 felső se jön ki, és itt még nem a luxusmárkákról beszélek!

Erre a hónapra ennyi ebből a topicból, de ha kérdésetek van, vagy segítség kell, írjatok nyugodtan! :)

A Facebook oldalamon még több érdekesség olvasható, kövessetek! :) ---> https://www.facebook.com/barbaratillystyling

 

Tags:

Off Canvas Menu