Blog

SZÉP VOLT, FIÚK!

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Első ránézésre azt hihetné az ember, hogy semmi közöm a futballhoz. No persze azon kívül, hogy mindig valami kicsiny nemzetünkkel kapcsolatos ilyen-olyan outfitet találok ki a magyar meccsekre. Ezt hívják azt hiszem szakmai ártalomnak. De hozzá tartozik a történethez, hogy 3 éven keresztül minden hétvégén kinn ültem a lelátókon mind az őszi, mind a tavaszi szezonban. A Magyar kupa díjátadó gáláján én végeztem a kezdőrúgást, adtam át a kupát a győztes csapatnak, és voltam bemondó is. Sőt, nagyon szerettem focizni, és a tegnapi Belga - Magyar meccs után elvertem dekázásban 3 férfiút. *büszkefej* 

 

Hiába csillapodott mára a foci iránti érdeklődésem, imádtam ennek a kettő hétnek a hangulatát. Imádtam, hogy kettő hétre egy igazi nemzet lettünk. Imádtam, hogy mindenki mindenkinek a barátja lett. Imádtam a nemzeti összetartozást. Végül pedig imádtam, hogy büszkék lehettünk arra, hogy magyarok vagyunk. (És imádtam stylingokat kreálni a meccsekre, bezony! )

 

 

Az első meccsen még szolid, visszafogott, standard farmersort és fehér póló kombinációban üvöltöttem az "RIA-RIA HUNGÁRIA"-t. Btw. a sorttal az előző cool hunting című bejegyzésben már találkozhattatok. Nem bonyolítottam túl, elővettem a tizen x éves konzerv tornacsukámat, még mindig bírja a drága, de szeretem! Az arcfestéket és a sálat pedig a szomszéd leányzómtól kölcsönöztem. (Köszi Nusi :* ) A helyszín a kedvenc nyári kiülős helyem, a Bálna. :)

 

Az Izland elleni meccset otthon izgultam végig, úgy gondolom a "otthonkám"nem érdemelt egy külön fotót. :D Ez a kép pedig a Magyarország - Portugália meccsen készült. Előzmény, hogy a meccs előtt fél órával derült ki, hogy szurkolni megyünk, nem sok időm maradt összeállítani egy szurkolói viseletet: 
-"Nincs felsőm? Nem baj! Veszek egyet a SPAR-ban, az közel van. Ja hogy nincs felnőtt méret, csak gyerek? Oda se neki, ollóval gyorsan nyesek neki valami fazont. Arcfestékem sincs és a szomszédtól sem tudok kérni? Kit ééérdekel? Van piros rúzsom, fehér szemceruzám, és zöld szemhéjpúderem!" És így már egy kevésbé előnyös, de annál örömtelibb szurkolói fotóm is!
Az a vörös rúzs az arcomról másnap sem jött le, pedig Isten bizony, hogy sikáltam! /Maxfactor, szájra kifejezetten ajánlom, nagyon jó minőség! /

 

És íme az utolsó, a Belgák elleni összecsapás előtti kép. Büszke vagyok nagyon a Fiúkra, nagyszerű teljesítményt nyújtottak az EB-n, úgyhogy egy szavam sem lehet! Respect! Itt már egy piros koszorúval bolondítottam meg a szettet, és egy váll nélküli, fodros-fehér felsőt választottam hozzá. Az arcfestésem itt a legprecízebb, leukoplaszttal ragasztgattam le az orcám, hogy tökéletes legyen a zászló formája.  

Rengeteg ötlet maradt bennem, de optimista vagyok, vagy nevezhetünk idealistának is, és remélem, a VB selejtezőkön is átverekedjük magunkat! Úgyhogy ősszel-folyt. köv! ;) 

Tags:

Off Canvas Menu