Blog

CUTE OR WILD? ONE DRESS, TWO OUTFIT!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Szívem kicsiny csücske ez a fotózás. Az összeset szerettem, de ez úgy igazán megmutatja, milyen is vagyok valójában. A címből kiindulva tudathasadásos. :D Vicceltem. Egyrészt közel áll hozzám a romantikus, nőies, természetes stílus, másrészt pedig a vagány, belevaló sportosan-nőies is. A legjobb az egészben, hogy nem kell hozzá kettő teljes szett, elég csupán egyetlen ruha, a megfelelő kiegészítők, és máris kettő külön stílusban pompázhatsz! Meg is mutatom, hogyan: 

A nyári szezon egyik alapdarabja a fehérneműre emlékeztető vékony-pántos, a test vonalait csak sejtető ruha. Ennek őszintén tudtam örülni, le is csaptam rá azon nyomban. Szerintem varrok is párat ezzel a hatalmas lendülettel. Alapszabály: ha valami jól áll és szereted, legyen belőle több színben! Hát lesz. :D Tehát ő lesz a kulcsdarab, ez a púder színű kis ruhácska. 

 

1. Cute

 

Nem kell túldimenzionálni a történetet, itt is a kevesebb több elv érvényesül. Adott a ruha, ami önmagában egyszerű, ezt dobom fel csupán pár darab, de hangsúlyos ezüst kiegészítővel. Mivel látványos a fülbevaló, már nem veszek fel nyakláncot, így még inkább hangsúlyozom a test szabadon maradt részeit, mint a váll, a hát, a dekoltázs. 
Menjünk egy emelettel lejjebb. Egy ezüst órát viselek karkötők nélkül, pár kicsi ezüst gyűrűvel. Itt is fontos a mértéktartás. És hogy teljes legyen a kép, az ékszerekhez passzoló cipőt választottam. Imádom a tükörfényét! 

Ehhez a szetthez egy nagyon természetes, rózsás sminket dobtam fel magamra. Ez a szín visszaköszön szemhéjpúder, pirosító és rúzs gyanánt. A szemem alsó-belső részét fehér szemceruzával húztam ki, ettől az ember-lányának olyan "babás" tekintete lesz, mert optikailag nagyítja a szemeket. No meg az elmaradhatatlan XL-es szempillák. Ha már az élet "rövid", a szempillámnak miért kellene annak lennie? :D 
Haj..itt is ügyeltem a természetes hatásra. Se hajvasaló, se formázás, csupán hajmosás és fésülködés. Nekem gyárilag szögegyenes a hajam, úgyhogy normál állapotban valahogy így áll, ahogy a képeken.

Volt nálam egy púder színű bőrkabát azon esetre, ha hűvösebb lenne, de mivel egész jó időnk volt, így megmaradt kiegészítőnek. Ettől függetlenül bátran ajánlom, nagyon jó kis kontraszt a ruha finom anyagával. 

2. Wild

 

Nézzük a különbségeket. Ruha terén annyi változás történt, hogy az alját felhajtottam, most csak a fotózás erejéig, de pici patentokkal véglegesen kétfunkcióssá teszem. Nagy divat most a gyerekkorunkból ismert "vegyünk a ruhánk alá egy pólót" történet. Póló helyett egy ujjatlan crop topot választottam, de csak mert ezt egyedibbnek érzem. A kabát ismét megjelenik, jelen esetben derékra kötve, mint kiegészítő. Akár piros kockás ing is jól mutat egy hasonló szetthez. 

A sminkem az előzőhöz képest csak a rúzs színében változott. Imádom a sötét-vörös rúzsokat! Teljes arzenál van már belőlük itthon. Azt hiszem megérnének egy külön blog-bejegyzést. A hajam picit összeborzoltam, hogy zilált hatást kapjak, és átdobtam jobb oldalra, így volumenesebbnek hat. 

A fülbevalóm lecseréltem egy sokkal kisebbre, amihez már felvettem egy szolid swarowski nyakláncot. A medálja kör alakú, ez visszaköszön a napszemüvegem formájában is. Szeretem a Lennon-fazont. 
A táskám egy matt ezüst hátizsák, a cipőt pedig ehhez választottam. 

Aki olvassa a blogomat az tudja, ki készítette a fotókat ,anélkül, hogy kiírnám. :D De kiírom, mert nagyon hálás vagyok neki most is a profi munkájáért! Köszönöm Örkényi Adri (@orkenyiadri)! 

 

Ruha: Bershka
Crop top: Stradivarius
Kabát: Zara
Táska: Stradivarius
Cipő: Zara
Napszemüveg: Zara
Nyaklánc: Swarowski

Kiegészítők: H&M, Bijou Brigitte
Smink: Mac, Catrice 

Off Canvas Menu