Blog

UNDERGROUND PROJECT 3 - WOMAN IN A HURRY

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Lassan kezd szenvedélyemmé válni a 4-es metró megállóinak területén való fotózkodás..szerencsére hogy az állomások száma véges. :D No de komolyra fordítva a szót..melyik nő ne szeretné a legjobb formáját hozni nap mint nap? Ám a munka, az állandó rohanás, a rengeteg tennivaló nem mindig teszik lehetővé, hogy teljes sminkben, elegáns ruhában, magassarkúban, tökéletesre formázott frizurával induljunk neki a napnak. És ez nem is baj. :)

 

A szakmámból kifolyólag rengeteget rohangálok a városban. Egy stylist nem engedheti meg azt a luxust, hogy magassarkúban cipelje a hatalmas ruhás-zsákokat, és még számtalan más foglalkozást vagy élethelyzetet említhetnék. Nagyon szeretek kényelmesen öltözködni és szeretem ha az adott darabok praktikusak is. 

Az ezüstszürke hajam miatt, meg amúgy is nagyon szeretem a monokróm színeket. Ezt most egy sárgás-almazöld ruhával párosítottam. Ez utóbbi egy elég domináns szín, óvatosan kell vele bánni. Szabását tekintve nagyon könnyed, kényelmes viselet, főleg hogy már jönnek a 20+ fokok és a jó idő. :)

A kabátot Konsánszky Dóra tervezte,egyszerűen imádom . Különleges éke az outfitnek és nagyon könnyű benne mozogni, nem tapad rá a testre. Enyhén fényes, csíkozott felületű, de ha jól szemügyre vesszük, egyéb érdekes és nagyszerű részlet felfedezhető.

A frizurámat körülbelül 15 másodpercen keresztül készítettem. Nagyon felkapott a hátul félcopfba összefogott haj, én nem fésültem hátra, szimplán csak elválasztottam középen. Gyors, és csöppet sem időigényes. Btw. a férfiak körében is igen elterjedt az imént említett viselet. Mókás pillanat volt, amikor ugyanolyan copffal ültünk egy fiú csoporttársammal az egyetemen. :D Mondanám, hogy remélem a fonás és a konty nem jön divatba náluk, de késő. :D 

Egy hátitáska nagyon praktikus választás a hétköznapokra. Szabad marad a kéz, és sok minden belefér. Szeretem a nőies, vagy valami extrával megbolondított sportcipőket. Itt köszön vissza a kabát fénye, enyhén lilás, ha úgy esik rá a fény. A sárgának a komplementerszíne a lila. Ez annyit takar, hogy ez a kiegészítőszíne, tehát ez illik hozzá a legjobban.

A smink roppant egyszerű. Kevés púder, szempillaspirál és egy lilás rúzs. Pár perc alatt kész, és mégis élettel teli hatást ad az arcnak. Komolyabb sminktudást sem igényel. Esetemben ez kifejezett szerencse...:D

 

A kiegészítők ezüst színűek, és az, hogy kinek mi áll jól,az arany, a rózsaarany, vagy az ezüst, a bőr tónusától, a haj és szem színétől függ. Biztosan hallottatok a "négy évszak" típusról, ha tudjátok melyik típusba tartoztok, az ékszerválasztás is egyszerűbb lesz. Na jó, azért ennél árnyaltabb a történet, nem csak tavasz, nyár, ősz és tél van, hanem mind keveredhet mindegyikkel. Érdemes egy szakértő tanácsát kérni. Ismerek is egyet, ide kattintva felvehetitek vele a kapcsolatot. ;) 

Barátosném nélkül ismét nem jöhetett volna létre ez a poszt, az ő unszolására vagy 3-4 metró ment el előttem, amíg én megmerevedve vártam, hogy végre tökéletesen érkezzen be a peronra és a fotóskisasszony lencsevégre kapja a drámai pillanatot. :D Köszönöm Örkényi Adri (@orkenyiadri)! A facebook oldala itt érhető el. :) A kabátért a Treasure Budapestet, a ruháért pedig Rippel Ildikót illeti köszönet! 

ruha: itt vásárolható meg

kabát: konsanszky (Treasure Budapest)

táska: Mango

nyaklánc: Látomás

cipő: Vagabond

óra: Guess

smink: MAC

Off Canvas Menu