Blog

"THE WONDER WOMAN STORY"

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

A DC Comiscból jól ismert Wonder Woman a legújabb outfit fotózás központi témája. Kicsit sportosabb és lazább vagyok ugyan, mint a Csodanő. Ráadásul tiara helyett snapbackem, lasszó helyett pedig fejhallgatóm van. :D Tigrisem pedig egyáltalán nincs..

No de Wonder Womanről mindenkinek a fekete hajú harcos amazon jut az eszébe, aki magabiztos, nem fél szembeszállni semmilyen veszéllyel és ízig-vérig nő. Elárulom, nem kell semmilyen szupererő, hogy csodanő legyél, elég ha jól érzed magad a bőrödben. :) Ehhez pedig egy megfelelő outfit igencsak hozzá tud járulni.  Íme egy kis inspiráció a hétköznapokra:

 

Imádom a bodykat. Nem csupán azért, mert jól néznek ki, hanem mert funkcionálisan is megállják a helyüket. Nem kell azzal szenvednem, hogy a felsőm esetleg kitűrődik a nadrágomból, szoknyámból. Most hogy jön a jobb idő, választhatunk picit merészebb fazont, például a képen is látható, nyitott hátút. Rengeteg szabású létezik, és a barnulásban is előnyös egy kivágottabb darab.

A sportos stílust erősíti a fekete pamut nadrág is, ami amellett, hogy nagyon kényelmes, szabásában és részleteiben mégis különleges. Szára lefele szűkül, és egy cipzár díszíti alul. Tehát nyugodtan vegyetek fel melegítőt, csak figyeljetek arra, hogy legyen benne valami extra. :)

 

 

Színekben a piros töri meg a monokróm hatást. A bodyban található valamennyi, és ez visszaköszön a szájfényben, a körmökön és a fülhallgató részleteiben. Mivel egy viszonylag sportos outfitről van szó, a szemem csak fekete tussal hangsúlyoztam, és egy minimális vízálló szempillaspirált használtam.
Rúzsok tekintetében a Max Factor az egyik kedvenc márkám. Örülök, hogy rátaláltam erre a folyékony verzióra, hisz ha megszárad az ajkakon, nincs az a sminklemosó, ami megbirkózna vele. Használható matt, és fényes formában is. Járt hozzá egy áttetsző szájfény, ez adja meg a fényt, ha épp olyan kedvem van, ettől az ajkak volumenesebbnek is tűnnek.

A snapback ismét kettő funkcióval bír. Egyrészt fedobja az outfitet, másrészt mentesít a napszemüveg használata alól, hisz így nem süt a szemembe a nap. A fejhallgató egy nagyon jó kiegészítő, lehet játszani a színekkel, a mintával, de akár egy fülhallgató is hozzá tud adni a szetthez. 
A táskám az IKEA-ból való, nem gondoltam volna, hogy egy lakberendezési- és bútorüzletből ilyen vagány darabot lehet kifogni, szóval Csajok, érdemes nyitott szemmel járni :) A cipőm egy egyszerű fehér, laza fűzős fazon, a bodyban található fehér miatt esett erre a választás.

 

 A fotókat a tehetséges-szerelmetes Örkényi Adri lőtte, instagramon megtaláljátok @orkenyiadri néven, facebookon pedig itt tudtok vele kapcsolatba lépni. 

snapback: BP Shop 

fejhallgató: beats by dr. dre

táska: IKEA

body és nadrág: itt vásárolhatóak meg

cipő: Cin Cin Amica 

smink: Max Factor, PUPA Milano

Off Canvas Menu