Blog

UNDERGROUND PROJECT 2 - RAINBOW DETAILS

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Ééééés elérkeztünk a következő metróállomásra. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a KREA Kortárs Művészeti Iskolában töltött évek alatt számos neves, és tehetséges magyar divattervezővel ismerkedhettem meg személyesen. Innen ismerem Csukovics Brigittát is, akik Tálosi Líviával együtt a CUKOVY márka alapítói. Amikor először megláttam a legújabb kollekciós fehér kantáros nadrágjukat, teljesen beleszerelmesedtem, tudtam hogy ez lesz a következő outfit fotózásom központi eleme!

Nagyon tetszik a CUKOVY szellemisége, mottója, hisz ők elsősorban olyan nőket szólítanak meg, akik nyitottak, fogékonyak az új iránt — a divat előfutárai és nem követői akarnak lenni. Ezzel a darabbal pedig ezt maximálisan sikerült elérni. Magyarországon annyira nem divat extrémebben öltözködni, csekély százalékban a belvárosban látni bevállalósabb nőket és férfiakat. 

A fehér szín nagy felületen vonzza a tekintetet, továbbá erre pluszban rájátszik a ruha fényvisszaverő kantárrésze. Ezen feltűnő kombinációt fekete garbóval és szandállal tettem visszafogottabbá. Ilyen formában bátran viselhető egy ehhez hasonló különleges tervezői darab is, csak basic, kevésbé hangsúlyos elemekkel kell kombinálni.

A legjobban a ruha szabásvonala tetszik. A varrásnak köszönhetően gyönyörű darázsderekat varázsol, és szép íves csípőt. És még az sem látszik, ha az ember fia épp egy 5 fogásos ebéden van túl. :D Anyagában könnyed, szellős, kényelmes viselet. Olyannyira, hogy bármilyen egész napos rendezvényen tudnám viselni.


A fekete bársonyszandál pántos részében visszaköszön a ruha pántja, ezért is esett ezen lábbelire a választás. Kiegészítőkben a táska anyaga és színe majdnem hogy teljesen megegyezik a kantárrésszel, ugyanúgy verik vissza a fényt. Fontos, hogy egy hangsúlyos elem, részlet máshol is megjelenjen a szettben. Ékszerekben visszafogott voltam, nem szerettem volna elvenni a figyelmet a ruháról. Továbbá egy ilyen feltűnő részlettel rendelkező darabhoz figyelemvezető, halmozott ékszer nem is passzol. Így egy fekete bőrszíjas, egyszerű és klasszikus Daniel Wellington órát választottam, és egy nagyon pici ezüst fülbevalót, azonos színű gyűrűkkel. Az ezüst hideg szín, én pedig a hamvas hajam és a kék szemem miatt hideg típus vagyok. (az óráról annyit, hogy valójában egy férfi karóra, de ez sose zavarjon Titeket, hordtam már férfi pólót oversize felsőnek is :D )

 

Az elegáns stílust egy középen elválasztott, csavart copffal erősítettem. Egyszerű elkészíteni saját-kezűleg, és nagyon mutatós! Mindehhez pedig egy kerek napszemüveget viseltem, ami ha nem is funkcionálisan, de kiegészítő gyanánt remekül helyt állt. :) Sminkben visszafogott voltam, a hangsúly a szemen volt, füstös, hideg-barna árnyalatokat vittem rá fel. Az arccsontokat highlighterrel hangsúlyoztam, és bronzosítóval árnyékoltam a vonásaim. Az ajkaim egyszerű, nude színű rúzst kaptak. Még pár outfit fotózás és talán meg is tanulok sminkelni. :D 

Még egyszer ezer köszönet a CUKOVY-nak, és a Treasure Budapestnek a csodálatos ruháért, a kedvességükért, Örkényi Adri (@orkenyiadri) kedvenc-szerelmetes fotósomnak pedig a képekért!

 

 

kantáros nadrág: CUKOVY, (Treasure Budapest)

fekete garbó: H&M

táska, napszemüveg: H&M

óra: Daniel Wellington

cipő: Zara

smink: MAC, Catrice, PUPA Milano

Off Canvas Menu