Blog

UNDERGROUND PROJECT

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Voálá, elkészült az #első outfit inspirációs bejegyzésem! A célom különböző stílusok bemutatása, olyan, érdekes szettek reprezentálása, amiből inspirálódni tudtok, akár csak egy-egy ruhadarab erejéig. Láthatóak lesznek tervezői, valamint second-hand darabok is, minden posztnak meglesz a maga különlegessége. :) A cikk végén minden esetben feltüntetem, hogy a képeken látható ruhák, sminkek hol szerezhetőek be. Fogadjátok sok szeretettel, és merjetek kísérletezni, bátrak lenni! Ha kérdésetek van, keressetek nyugodtan, készséggel állok rendelkezésetekre! :)

 

Szürke és fekete. Az utóbbi időben egyre inkább megkedveltem ezt a két színt, így egyre több ilyen ruhadarab került a szekrényembe. Mivel hideg típus vagyok, kék a szemem,hamvas szőke a hajam, a szürke az egyik legjobb barátommá vált. Egy hideg, hűvös tónusokkal rendelkező nőhöz (és férfihoz) ugyanis ezen színek passzolnak inkább, és ékszerekben is az ezüstöt ajánlom.
Nos, nem túl intenzív egyik szín sem a fentebb említettek közül, így megvan a lehetőség az anyagokkal való játékra, ezzel dobván fel a monokróm hatást.

Ennek a kifejezetten laza, játékos szettnek tehát a különböző anyagok kombinálása adja a pikantériáját. Vegyük sorra. A snapbackem bársony, a felsőm anyaga fényes, nylonszerű, a kabát gyapjúszövet, a táska bőr, a nadrág egy szaggatott farmer, a kiegészítők fém hatásúak. Mégis megférnek egymás mellett. A fotózás helyszíne még inkább erősíti ezt a városi, lezser stílust, és a burkolat színei, formái is passzolnak a koncepcióhoz.

Szeretek magassarkú cipőket hordani, hisz mint tudjuk, nyújtja a lábakat és vékonyabbnak hat az alak. Viszont elég sokat mászkálok a városban, és amúgy is 170 cm felett vagyok, úgyhogy a mindennapokban nem igazán játszik. Praktikus viseletnek tartom az enyhén magasított talpú cipőt. Roppant kényelmes, és pár centivel mégis megdob.

Smink tekintetében picit bevállalósabb voltam, sötét-szilva színű rúzst és hozzá illő lakkot használtam. Ha a száj hangsúlyos, a szemnek már nem szabad annak lennie, úgyhogy oda natúr színeket vittem fel, és a szempillák volumenére koncentráltam. Nem mondom, hogy egyszerű menet volt, ugyanis minimálisan sminkelem magam a hétköznapokban, de fogjuk rá hogy megküzdöttem a feladattal.

Köszönet Örkényi Adri (@orkenyiadri)  fotósKisasszonynak a képekért, next time a 4-es metró egy másik állomását támadjuk meg, egy másik stílussal.

 

Sapka: BP Shop

Felső: Mohito

Kabát: Zara

Nadrág: H&M

Cipő: Vagabond

Táska: Artista

Óra: Guess

Sminkek: MAC, PUPA Milano

 

Off Canvas Menu