Blog

U ARE MY CANDY GIRL

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Rendhagyó módon most nem egy profi fotózás keretein belül jött létre az új bejegyzésem. És az igazat megvallva imádom ezeket a képeket, imádom, hogy természetesek, hogy néhol spontának. Ettől függetlenül lesz a későbbiekben még profi fotós által készített anyag. No de nézzük, mi is kellett egy ilyen fotózáshoz: egy darab jó kamerával rendelkező okostelefon, egy darab GoPro akciókamera, továbbá egy darab vállalkozószellemű úriember. 

Igencsak ad hoc jelleggel jött létre a fotózás. Szombaton még azon őrlődtem, hogy nem találok olyan téli kabátot, amit megálmodtam a rózsaszín álmaimban, estére meg már szerelembe estem vele a MOHITO-ban. Igazi gyapjú, meleg, sportcipővel és elegáns lábbelivel is egyaránt hordható, ahw, na ez a szerelem! Babarózsaszín télikabátom emlékeim szerint még nem volt, de ami késett, nem múlt el ugyebár. Megmutatom a jelenlegi kedvenc őszi viseletem:

1. Kabát és csizma

A kabát nem simul a testhez, kissé zsákfazon, pont emiatt mutat jól egy kevésbé elegáns cipővel is. Szeretem az olyan ruhákat, kiegészítőket, amiknek több funkciójuk van, többféleképpen viselhetőek. Az anyagát már említettem, a gyapjúról annyit kell tudni, hogy nagyon-nagyon jó hőszigetelő hatása van, és hogy SOHA nem szabad otthon mosni!!!! Kivéve, ha XXL-es kabátot vettél, és S-es a méreted, akkor nyugodtan, garantáltad jó lesz rád! 


A másik ikonikus darab a csizma. Annyira szerettem volna már egy magas-szárú velúrcsizmát! És rátaláltam a tökéletesre, pont mikor a kabátra. :') Nőies, szexi, de nem túlzó módon, és nem megy át a jól ismert "pretty womanesbe". Fontos volt, hogy a mindennapokban is tudjam viselni, hisz az üzleti életben is tevékenykedem, egy tárgyalásra pedig nem állíthatok be egy combközépig érő csizmában, mert hamar állás nélkül maradok. :D Így hát jött az édes középút, és vettem egy térdig érő, nem tűsarkú, nem hegyesorrú fazont. Ez kicsit catwoman-es, ha már az imént is filmes példát hoztam. 

2. Ruhák

Sok képen nem látszik, hisz nem nagyon cipzároztam ki a kabátot, de egy fekete magas-derekú rakottszoknyát párosítottam egy babarózsaszín felsővel, ami alá egy fehér inget vettem fel. Most nagyon nagy divat az a típusú felső, ami olyan hatást kelt mintha pulóver alá vettünk volna fel egy inget, sok üzletben lehet is ilyet kapni. Én külön vettem inget, külön felsőket hozzá, így a variációim száma igencsak megnövekedett, és még egyedibb is. :) Fekete 20 denes harisnyát választottam a szetthez, ellensúlyozva ezzel a kabát színéből adódó kislányos hatást.

3. Táska, kalap

Nem kötelező már a táskának és a cipőnek passzolnia színben, de én csak azért is a fekete mellett döntöttem. Egy régebbi cool_hunting cikkemben már mutattam ezt a szerzeményt, egy second hand boltban találtam, H&M márkájú, és teljesen kifogástalan állapotban volt. Vettem rá egy pici szőrös pamacsot, tökéletesen helyettesít egy stresszlabdát. De tényleg! 

 

 

Nagyon kedves viselet számomra a kalap, sokkal jobban szeretem, mint a sapkákat. Vártam is már, hogy itt legyen a szezonja, mert remekül feldob egy outfitet! 

4. GoPro akciókamera

A következő kettő kép készült a GoPro Hero4 akciókamerával. Mire is való egy ilyen kamera? Sport, mozgás, extrémsportok pillanatainak megörökítésére. Ez a fotózás beletartozik az alábbi kategóriák bármelyikébe? Nem különösképp. Nem is tudom, hogy láttam-e valaha divatanyagot ilyen kamerával fotózni bárhol is. De IMÁDOM! Ettől lesz benne valami plusz. :) 

 5. Smink és haj

Egyre kevésbé szeretem magam sminkelni, és vallom a "kevesebb néha több" elvet. Szempillaspirál, minimális pirosító, vékony tusvonal, rózsaszín rúzs, és csókolom. Természetes, fiatalos, babás hatás érhető el ezzel a kombinációval. A hajam hajvasalóval hullámosítottam, majd az ujjaimmal összeborzoltam, hogy naturálisabb hatást keltsen. A fotózás végén már egy laza kontyban volt, két oldalt pár tinccsel, más néven huncutkával. 

5. Ékszerek és a Myensign

A gyöngyöt az örök elegancia szimbólumának tartom, minden nap van rajtam valami ilyesfajta kiegészítő. Jelen esetben egy nagyobb fülbevaló, egy karkötő, de még a chokerem is egy gyöngy díszíti. A choker, azaz a nyakpánt most éli reneszánszát. Aki a 90-es években volt kislány/fiatal tinilány, azok közül biztos vagyok, hogy mindenkinek ismerős és megmosolyogtató ez a múltunkat idéző kiegészítő. Nyáron a fesztiválokon a műanyag változata volt a divat, míg most ősszel-télen inkább a köves, és a bársony anyagú a népszerű. 

Az órám és a gyűrűim ezüstök, hisz a hamvas hajhoz és kék szemhez ez a szín áll jó. A szöveg alatti képen látható ahogy fogom a mutató és hüvelykujjammal azt a kicsi ezüstgyűrűt. A fotó készítése előtt még pár perccel a MÜPA modern szökőkútjának ráccsal lezárt csatornarészében pihengetett. Leesett az ujjamról fotózás közben, és hát hova máshova of kórsz. -.-' Le kellett állíttatnom a szökőkutat és kihalásztatni eme becses ereklyét. Csoda, hogy megkerült!

A karkötőm külön említést érdemel. A MYENSIGN YACHTING JEWELS kifejezetten a nemzetközi tengerészeti kódlobogókat önti ékszerbe, kizárólag nemesfémek, drágakövek és a legmagasabb minőségű zománc technológia felhasználásával. Az ékszerek személyre szabottak, egyediek, kézzel készített különleges darabok. Én egy monokróm díszítésű ezüst karkötőt viselek, a szimbólumok a nevem betűit adják ki. A nevem két oldalán 1-1 iránytű is található, ami azt jelképezi, hogy mindig megtaláljam az életemben a helyes irányt, az utamat, és jó döntéseket hozzak. Rengeteg más szimbólum és kombináció létezik, érdemes ellátogatni az oldalra! 

 

 

 Köszönöm a fotókat Pálházi Balázsnak, de a türelmét, és hogy a fél vasárnapját rám áldozta, még inkább! 

 

Kabát: MOHITO
Csizma: CCC
Szoknya, felső, ing: HÁDA
Kalap: H&M
Táska: HÁDA
Táskadísz: Sinsay
Choker: Claire's
Karkötő: http://hu.myensign.eu/
Smink: Max Factor, Astor, Rimmel

 

Off Canvas Menu