Blog

ITT VAN AZ ŐSZ, ITT VAN ÚJRA..

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Iskolakezdés, hűvösebb reggelek, őszi ruhatár beszerzése..igazából október elejére terveztem a nagy őszi bevásárlást, a mostani csak egy rapid jellegű "lessünk be, mi a helyzet a Sugár second handbe" sztori volt. 8 ruhadarabbal hagytam el a boltot, volt köztük vadonatúj, és sok márkás. Lássuk hát a felhozatalt, az árakat és hogy miért voksolok még mindig az efféle boltok mellett:

 

Nagyon régóta keresek PONT ILYEN kockás inget/felsőt. Csíkossal teli van a gardróbom, de ilyen mintájú még nem volt ezidáig. A varázsa az egyszerűségében rejlik. Egyszerű szabás, fekete-fehér szín, és az a bizonyos geometriai forma, ami miatt mégis van benne valami plusz. Elegáns lesz tőle a megjelenés, de nyilván ez a felső anyagának függvénye is. 
Fekete hosszúszárú nadrágom se nagyon volt, úgyhogy dupla öröm ért ezzel a nadrágszárnál és elöl cipzáros, a test és a lábak vonalát követő nadrággal. Magasderekú, így nagyon szép derekat varázsol, vagy épp kiemeli annak szépségét. Ha a nadrág ennyire skinny, ajánlatosabb egy bővebb fazonú felsőt felvenni. Hogy miért? Képzeljétek el a szettet például egy fekete simulós garbóval. Olyan lennék mint a Macskanő a Batmanből :D 
Hűvösebb reggeleken ha épp elegáns  és formálisabb megjelenést szeretnénk, kombináljuk egy fekete blézerrel, ha picit játékosabb outfitre vágyunk, egy színeset válasszunk hozzá egy kerek napszemüveggel. :) 

Felső: 1499 Ft
Nadrág:  1999 Ft
Üzlet: Háda Sugár

 

 

Ha szeptember, akkor oskola! Fentebb egy basic school girl szettet viselek. Teniszcipő, hátitáska, hosszú zokninak látszó harisnyanadrág, rakottszoknya, trikó, rajta pedig egy tipic, az amerikai filmekből ismert melegítőfelső. A hajam egy copfba fogtam, azért nem kettőbe, mert az már túl felnőttfilmes lett volna. Innen a mostani szerzemény a szoknya, amit természetesen elegáns outfitben is lehet viselni, a variációk tárháza végtelen. :) Ettől függetlenül a pulóver is second hand, egy régebbi vadászat eredménye, kb. 900 Ft. volt. :) 

Szoknya: 1999 Ft /Topshop/
Üzlet: Háda Sugár

Pulóvert éri meg a legjobban ilyen helyeken vásárolni. Semmi különbség nincs a fast fashion boltokban található darabok, és ezek között. Óóó bocsánat, de van! Az áruk. Itt egy felsőn 4000-et lehet spórolni minimum. Pont olyan szürkét és pasztellrózsaszínt kerestem, amit fel tudok venni egy tornacipőhöz akár. A szürke tigrises eszméletlen puha belül, a rózsaszínben meg imádom az alul kötős fazonját. Utóbbit lehet díszítem még vasalható/varrható matricával! 

Felsők: 1999 Ft és 2499 Ft
Üzlet: Corvin Háda

 

Az utolsó pedig egy elegáns és egyben kényelmes szett. Mostanában sokat jártam tárgyalásokra, eseményekre,  nagyon sokszor kellett elegánsan megjelennem, és valljuk be, hosszú távon nem a legkényelmesebb magassarkúban egy pici kézitáskával. Így a magassarkút lecseréltem egy elegáns velúr, enyhén hegyesorrú cipőre. Érdemes tudni, hogy a hegyes cipőorr optikailag karcsúsítja viselőjét, míg a kerek orr épp az ellenkező hatást váltja ki. A táska keresztpántos, így szabadon marad a kéz és nagyobb a komfortérzet. Egy rövidebb világos púderrózsaszín felsőt viselek egy fekete ceruzaszoknyával. Mivel rövid a felső, a szoknya/nadrág lehetőleg magasderekú legyen. Ősszel már nem villantunk hasat, hiába szép az idő. Az ezüst-köves kiegészítők és a vörös rúzs enyhén drámai hatást kelt és még elegánsabbá teszi a szettet, kompenzálja a magassarkú és clutch hiányát. 

 

Felső: 1799 Ft /Topshop/
Táska:  2499 Ft / H&M /
Cipő: 2999 Ft   / új - F&F /
Üzlet: Háda Sugár

 

Összesen a 3 felsőért, a szoknyáért, a nadrágért, a táskáért és a cipőért kb. 17.000 Ft-ot fizettem, és megint csomó új és kombinálható darabbal bővült a ruhatáram. :)

Ha kérdésetek van, vagy tanács kell, írjatok nyugodtan! :)

A Facebook oldalamon még több érdekesség olvasható, kövessetek! :) ---> https://www.facebook.com/barbaratillystyling

 

 

Tags:

Off Canvas Menu